Justin Bieber blev for nyligt spottet på gaden i Sydney iført et par hidtil ukendt Off-White x Timberland-støvler samt det nyeste gear fra Supreme x Louis Vuitton.

@justinbieber in ss18 Off-White™ c/o Timberland “velour” 6 inch boot

Et opslag delt af Off-White™ (@off____white) den

Justin Bieber er blevet mere end bare et popidol – den 23-årige canadier har i løbet af de senere år udviklet en utrolig skarp stil, der kan få andre end små teenagepiger til at tabe kæben. Han har udviklet tætte forbindelser til nogle af branchens største navne, herunder Kanye West, Jerry Lorenzo og Virgil Abloh, og hans stil har været en vigtig inspirationskilde for mange flere. Det er hans seneste appearance det perfekte eksempel på, hvor han blev spottet i Sydney iført både eftertragtede og ikke-udgivede pieces.

Bieber var iført et par camo overalls og matchende kasket fra det nye, eftertragtede samarbejde mellem Supreme og Louis Vuitton, som har været på alles læber den sidste uge. Men endnu vigtigere var canadieren også iført et par helt sorte Timberland-støvler, som det senere har vist sig, er fra et splinternyt samarbejde med Off-White. Off-White har nemlig, via deres Instagram udpeget støvlen som værende en splinterny ”Velour” 6inch boot, som de har designet som en del af deres SS18 kollektion.

Off-White er begyndt at tage massivt tilløb til at skabe røre i fodtøjsbranchen med kommende samarbejder med både Nike, Vans og nu altså Timberland. Det vides endnu ikke, hvor og hvornår støvlerne releaser, men både overalls og kasket fra Supreme x Louis Vuitton bliver lige nu solgt via pop-up shops forskellige steder på kloden – blandt andet London.