Beolit 17 er navnet på B&O’s nyeste og hidtil mest kraftfulde, transportable højtaler fra BeoPlay serien.

B&O’s Play-serie har, siden sin debut, været virkelig populær takket være den ultra gode lyd og det smukke design der præger dens produkter. Især A9-højtaleren og H4-høretelefonerne er varemærker, der har været med til at give den gamle, danske virksomhed ny anerkendelse. De trådløse A9-høretelefoner er desuden blevet et moderigtigt accessory, der bl.a. har resulteret i et collab med Supreme, som lanceres i løbet af foråret som en del af Supremes SS17 kollektion. Blandt de mere funktionelle elementer i serien, er der de transportable højtalere, som bl.a. inkluderer den nye Beolit 17.

Beolit 17 kommer som en større og kraftigere udgave af Beolit 12 og Beolit 15 med hele 240 Watt, men med samme smukke design og samme smarte funktioner. ”One Touch” gør, at højtaleren husker hvilken sang, du spillede sidst med en enkelt tryk, og ”Tonetouch” gør at du kan lynhurtigt kan vælge de indstillinger der passer til den situation du befinder sig i – hvad end du er til fest på stranden eller lounger på terrassen.

Beolit 17 er tilgængelig nu på beoplay.com i to farver, henholdsvis helt sort og den karakteristiske kombination af beige og sølv, til en pris på 3.799 kr.

Husk at følge Couturismdk på instagram for flere nyheder og inspiration.