Ifølge www.Businessoffashion.com var Balenciaga verdens hotteste fashion-brand i anden kvartal af 2017, kun overgået af Gucci og Yeezy. En stor del af æren ligger hos manden bag Vetetements (som i øvrigt lå nummer fire), Demna Gvasalia, der overtog stillingen som Balenciagas chefdesigner i 2015 efter Alexander Wang. Gvasalia har, med sin særprægede tilgang til design og mode, formået at gøre Balenciaga til et hot navn igen –især med sine spektakulære designs i form af eksempelvis denimjakker med print inspireret af Bernie Sanders’ valgkamp og fashionable ”Triple S”-sneakers – men også med mere clean designs, hvor den såkaldte ”Speed Trainer” sneaker er det bedste eksempel. Skoen har været her, der og alle vegne i år, og kan betragtes som én af årets mest hypede designersneakers. Nu vender Speed Traineren tilbage i en række nye colorways.

Som med så mange andre designersneakers, er det svært at kalde Speed Trainer’en for et originalt design. Den er nemlig heftigt inspireret af andre sko, herunder især adidas’ populære NMD City Sock og Nikes Air Huarache. Den markante og robuste sål kombineret med den slanke, strikkede overdel med Balenciaga-branding har vist sig at være den perfekte kombination for både hypebeasts og fashioniastas, der især har yndet at kombineret Speed Traineren med et par trackpants og en oversized Vetements hoodie.

De nye Speed Trainer-udgaver inkluderer en gul udgave, en teal udgave, en hvid udgave, en sort udgave med blå striber, og slutteligt også en low-cut udgave. Behøver vi at nævne, at de bliver populære?