I weekenden vandt de danske Counter Strike stjerner endnu en kæmpe pengepræmie, da de besejrede Virtus.Pro.

Klokken 04:00 startede kampen mellem danske Astralis, bestående af Andreas ”Xyp9x” Højsleth, Nicolai ”Dev1ce” Reedtz, Lukas ”Gla1ve” Rossander, Peter ”dupreeh” Rasmussen og Markus ”Kjaerbye” Kjærbye, og de polske drenge Virtus.Pro. Sidst de to hold mødtes var tilbage i januar måned, hvor de kæmpede om at blive kåret til verdens bedste Counter Strike hold ved Eleague Major 2017. Astralis trak det længste strå tilbage i januar, og gjorde det igen i weekenden.

Astralis har ikke leveret på det niveau, som de blev verdensmestre på, hvilket har medført at de er faldet ned på en 3. Plads på verdensranglisten. Men det gjorde intet for kampens spænding.

Formatet var simpelt – bedst ud af tre maps. Første map blev Nuke, som Virtus.Pro over en lang tid har været kendt for at præstere godt på. De polske drenge tog også mappen, uden alt for mange indvendinger fra Astralis, med cifrene 16 – 7. Det tændte dog en ild i de danske drenge, som på de to resterende maps, viste hvorfor de er verdens bedste Counter Strike hold. På anden map, som blev spillet på Overpass, tog Astralis en sikker og overbevisende sejr 16 – 4. Astralis gik ind til tredje map med momentum. På Mirage vandt Astralis, efter en magtpræstation, 16 – 3, og fastlog at de stadig er med i verdenstoppen, trods et formdyk.

Kampen var en show match mellem de to finalister for Eleague Major 2017, og blev kaldt af Eleague for – ”Clash for Cash – The Rematch”. Kampen blev spillet i Atlanta i Fox Theatre Arena, som også udgjorde rammerne for Major’en, som gjorde Astralis til verdensmestre.

Billede: ELEAGUE