DR3 har, i en ny dokumentarserie, fulgt det danske esportshold, Astralis på deres rejse mod målet om at blive verdens bedste inden for counter-strike.

”Astralis – mod stjernene” er navnet på den dokumentarserie, som lige nu kører på DR3 om det danske esportshold, Astralis. Serien følger holder i gennem et år med op- og nedture og kulminerer med deres første major-sejr i ELEAGUE Major, Atlanta, som fandt sted tilbage i januar.

Astralis blev oprindeligt startet af fem af landets dygtigste CS:GO-gamere med en ambition om at styre deres helt eget hold og gøre det til verdens bedste. Samme to målsætninger er omdrejningspunktet i serien, der er opdelt i tre afsnit på hver knap en halv time.

Serien om Astralis vidner om den stadigt voksende anerkendelse der er af e-sport herhjemme, og der er absolut intet der tyder på, at det er en udvikling der ændrer sig fremover. Astralis vandt 3,5 mio. danske kroner ved Majoren i Atlanta, hvilket bestemt ikke er en uhørt præmie ved den slags stævner. Af andre danske CS:GO hold kan nævnes North, som hører under fodboldklubben FCK og har arbejdsplads i Parken.

De første to afsnit af ”Astralis – mod stjernene” kan ses nu på DR TV, mens det tredje afsnit bliver sendt d. 10. april kl 22:00 på DR3, hvorefter det også kan ses på DR TV.