Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Duoen har denne gang hentet inspiration fra tennissporten.  

Som vi berettede tidligere på ugen, har adidas og Palace endnu en gang slået hovederne sammen og er nu klar til en udgive en ganske omfattende kollektion – denne gang med inspiration fra og skabt til tennis.

Palace møder tennis
Palace er godt nok ikke et skatermærke, men til gengæld hører de hjemme i London, hvilket også gør sig gældende for den legendariske tennis-turnering, Wimbledon. Den er således blevet omdrejningspunktet for deres nye samarbejde med adidas og deres underafdeling, adidas Tennis.

Unisex kollektion
Sammen har de skabt en kollektion, der både henvender sig til mænd og kvinder, og som består af alt det tennis-udstyr, man kan komme i tanke om. Helt præcist rummer kollektionen t-shirts, poloer, shorts, nederdele, strømper, svedbånd, tennisbolde, pandebånd, kasketter og to udgaver af adidas Tennis’ Ubersonic 3-sko til banen og desuden en bøllehat, terry-tracksuits samt en paraply til uden for banen.

Hvid for Wimbledon
De fleste pieces er holdt i en helt hvid farve med røde og navy-blå detaljer i form af adidas’ og Palaces logo. Det skyldes naturligvis, at adidas’ sponsorerede tennis-atleter skal bære tøjet til Wimbledon 2018, der lige er gået i gang.

Udkommer snart
Palace og adidas Tennis’ nye Wimbledon-kollektion udkommer på Palaces hjemmeside d. 3. juli kl. 12:00, og vi forventer, at det ryger hurtigt.

Følg os på Facebook og Instagram for flere nyheder inden for streetwear, fashion, musik og mere.

Billeder fra: Palace