Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Bliv godt klædt på til VM i Rusland med A Bathing Ape og adidas’ nyeste mini-kollektion.

I forbindelse med sommerens VM-slutrunde i Rusland er adidas og BAPE gået sammen om at udgive en fodbold-inspireret  kollektion bestående af en tracktop, en t-shirt og selvfølgelig et par adidas Sambas.

adidas Winning Collection
Kollektionen har fået navnet ”adidas Winning Collection” og har valgt en sporty, rød farve som sit omdrejningspunkt. Den er at finde på en klassisk adidas tracktop med tre hvide striber langs ærmerne og adidas- og BAPE-logo på brystet.  T-shirten har samme design, men er desuden udstyret  med et 12-tal på maven. Som en god detalje er det klædt i BAPE’s ikoniske camoflage-print.

BAPE x Samba
Dette camo-mønster er også at finde på de røde Sambas, som kollektion også består af. Her klæder det skoens tre striber på siden og desuden kraven. Ud over dette har den skrevet ”A Bathing Ape” langs striberne og har BAPEs abe-logo på pløsen.

NEIGHBORHOOD og White Mountaineering
Foruden BAPE består adidas’ Winning Collection også af samarbejder med de to andre japanske mærker, NEIGHBORHOOD og White Mountaineering. Samarbejderne består af nøjagtig de samme tre pieces – en trakctop, en t-shirt og et par Sambas – men i andre farver og selvfølgelig med NEIGHBORHOOD- og White Mountaineering-branding i stedet for BAPE.

VM i hype
Adidas nye samarbejde med BAPE, NEIGHBORHOOD og White Mountaineering er et godt eksempel på, hvordan de større mærker fejrer sommerens slutrundet med højprofilerede samarbejder og lanceringer. Det tyske brand har allerede udgivet andre fodbold-inspirerede samarbejder med KITH og Goscha Rubchinskiy i samme forbindelse, og deres konkurrenter fra Nike udgiver blandt andet et fodbold-inspireret samarbejde med Off-White.

Release
Adidas’ Winning Collection bliver udgivet i en særlig pop up shop i  Isetan Sjinjuku i Tokyo 14.-29. maj. Efterfølgende bliver det sat til salg hos udvalgte BAPE-, White Mountaineering- og NEIGHBORHOOD-forhandlere d. 30. maj.