Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Duoen er tilbage med et nyt samarbejde, der udkommer før du tror.

Adidas og BAPE trak overskrifter over alt i sidste uge, da det kom frem, at duoen har samarbejdet om en splinterny udgave af Ultra Boost-modellen, der skulle udkomme i 2019.  Dog behøver du ikke at vente helt indtil 2019 før du igen kan få fingrene i nye designs fra adidas og BAPE – adidas meddeler nemlig, at de er klar til at udgive både trackjackets, trackpants og t-shirts i fire forskellige camo-farver i slutningen af måneden.

Design
Samarbejdet kombinerer nogle af adidas Originals’ ikoniske og sporty Adicolor-designs med BAPE’s velkendte ”1st Camo”-mønster. Tracksuitet har desuden adidas’ tre striber langs ærmerne og benene og er klædt med et Trefoil-logo samt Apehead-logo på brystet. De simple detaljer fremhæver det velkendte Camo-mønster og sikrer et super fedt samarbejde, der med garanti bliver enormt eftertragtet.

Enormt limited
At samarbejdet efter sigende kun udkommer på adidas’ hjemmeside og er begrænset til 75 (grøn og grå) og100 (blå og rød) stk. per sæt i Europa gør bestemt ikke samarbejdet nemmere at få fat. Hvordan det forholder sig med t-shirten vides ikke.

Release
Det nye samarbejde mellem adidas og BAPE udkommer på adidas hjemmeside d. 28. juli kl. 10. Hold øje med Couturism, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret med relase-updates og mere.