Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Alexander Wang har hentet inspiration i fabriksfejl og ufærdige designs til en ny kollektion, der blandt andet består af tracksuits og en ny sneaker-model.

Adidas Originals fortsætter deres populære samarbejde med Alexander Wang og introducerer sæsonens tredje og sidste kollektion. Denne gang har den velansete, taiwansk-amerikanske designer fundet inspiration i fabriksfejl og ufærdige designs og inkorporeret dem som bevidste design-valg i den nye kollektion.

Krøllede klæder
Kollektion henvender sig til både drenge og piger og består af i alt 16 forskellige pieces – tracksuits, t-shirts, kjoler, shorts, nederdele, sneakers og slippers.

Fælles for tøjet er, at det er konstrueret af et krøllet materiale, der får det til at se ud som om, at det er vasket forkert – en fin og kreativ detalje.

Omvendt Trefoil-logo
Desuden har det omvendte adidas Trefoil-logo igen fået lov at spille en dominerende rolle sammen med adidas’ klassiske tre striber, der er at finde på ærmerne og benene af de forskellige designs.

Alt sammen er det holdt i simple farver, sort, rød og blå, for at lade detaljerne stå ud.

Ny chunky sneaker
Som sagt består den nye kollektion også af sneakers, og her har Alexander Wang fået lov at designet endnu en helt ny silhuet i anledning af samarbejdet.

Den har et chunky look og bærer flere ligheder med Wangs tidligere adidas-modeller, men denne gang er det eksklusive udtryk skiftet ud med et design inspireret af fabriksfejl og ufærdige detaljer. Eksempelvis er pløsen klædt med en stregkode samt et adidas-logo der vender på hovedet.

Modellen passer perfekt ind i tidens chunky sneaker-trend og udkommer i to colorways – sort og grå.

Release
Adidas’ nye samarbejde med Alexander Wang rammer butikkerne d. 23. juni hos adidas. Find direkte link nedenfor, og følg Couturism på Facebook og Instagram for flere nyheder inden for fashion, streetwear, trends og mere.